Zwarteweg 21, Noordwijk Zh
Vastgoed beheer

Snelheid, efficiëntie maar vooral precisie

De bedrijfstak bouw en realisatie is voortdurend in beweging. De bouwtechnieken, bouwmethoden, bouwprocessen, materialen en middelen worden steeds verder doorontwikkeld. En tegelijk is ook het bieden van de juiste prijs/kwaliteit verhouding van eminent belang.

Een bouwbedrijf zoals het onze kan dan ook alleen voortbestaan indien het beschikt over de juiste kennis en kunde op het gehele vakgebied van uitvoeringstechniek. En dat is precies waar al drie generaties lang onze passie ligt en waar we als familiebedrijf mee groot zijn geworden.

Deze expertise zetten we ook graag in ter verbetering van de kwaliteit van het bouwproces. Doordat de bouwkosten voor zeker 80% in het ontwerpstadium worden bepaald en het ontwerp- en uitvoeringsproces elkaar over en weer beïnvloeden worden we graag al in een vroeg stadium betrokken, bijvoorbeeld door deelname in een bouwteam, om zo de ontwerpers meer inzichten te geven in de uitvoerbaarheid en de te verwachten bouwkosten van het ontwerp.

Ook denken we graag mee over alternatieven om de bouwkosten te verlagen en de bouwtijd te verkorten. Daarnaast trachten we de functionele scheiding tussen de architect en de aannemer zo klein mogelijk te maken. We doen dit al met succes voor onze eigen ontwikkelingstak maar natuurlijk ook graag voor u!

Wij combineren ouderwets vakmanschap met moderne bouwtechnieken en bouwsystemen zoals BIM en zijn daarmee uiterst efficiënt en flexibel gebleken. We zijn dan ook in staat om tegelijkertijd te bouwen voor onze ontwikkelingstak, al het vastgoed te onderhouden voor onze vastgoedtak en met plezier nieuwbouw projecten voor derden te realiseren. Ook doen wij specialistisch renovatiewerk en volledige turn-key projecten waarbij we trots terugkijken op de bouw van Grand Hotel Huis ter Duin, Restaurant Copper Food & Drinks en Breakers Beach House.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen of als u extra informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op.