Zwarteweg 21, Noordwijk Zh
Vastgoed beheer

Een persoonlijke, grenzenloze
en ongekende service

De kern van Facility Management is het integraal managen, plannen, realiseren en beheren van huisvesting, services, middelen en veiligheid op zowel strategisch als praktisch niveau.

Het goed organiseren hiervan zal u helpen uw organisatiedoelen efficiënt en effectief te realiseren, kosten te reduceren en resulteren in een hogere klanttevredenheid. Conclusie; “een optimale benutting van de hoofdactiviteiten van uw organisatie”.

Noorlander Facility Management B.V. is de jongste in onze familie van bedrijven en opgericht om de krachten binnen onze ondernemingen te bundelen. Binnen de Noorlander groep is Facility Management optimaal doorgevoerd om inspanningen en middelen lean & mean te organiseren.

Dit levert een flexibele organisatie op zonder fragmentatie en duplicatie. De ervaring die wij inmiddels hebben met Facility Management zorgt voor een enorme expertise op dit gebied van dienstverlening op het allerhoogste niveau zoals u dat van ons gewend bent.

Onze methode van aanpak en het werkgebied waarop wij opereren kent letterlijk geen grenzen en is uniek in Nederland. Ook hier maakt onze persoonlijke betrokkenheid en het samenspel van de verschillende familieleden het verschil. We hebben passie voor service en oog voor detail. Combineer dit met de diensten van ons Vastgoed Beheer en u bent gegarandeerd van een zorgeloze toekomst wat vastgoed betreft.

Onze Facility Management diensten zijn niet alleen weggelegd voor partijen die beschikken over grote vastgoedportefeuilles. Ook particuliere woningen worden aan onze zorgen toevertrouwd. Zo vormt Noorlander Facility Management de permanente ondersteuning die ondernemers en particulieren compleet ontzorgt bij het wonen of werken.

Onze organisatie kent de volgende hoofdpijlers: