Zwarteweg 21, Noordwijk Zh
Vastgoed beheer

Wij ontwikkelen werkelijk alles

Iedereen ontwerpt of schetst wel eens iets. Het ontwerpen kent dan ook vele vormen en gedaanten en het is een geweldige manier om een droom of idee vorm te geven. Om aan de hand van een ontwerp een heus gebouw te kunnen ontwikkelen is, gelet op de enorme complexiteit, een enorme creativiteit benodigd plus behoorlijk wat technische vaardigheden. Zo spelen vele aspecten die een directe relatie hebben met de functionele en technische kwaliteiten van het gebouw een rol. Denk bijvoorbeeld aan de constructie, installaties, bereikbaarheid, uitstraling, bouwkosten, bouwtijd, levensduur en de uiteindelijke exploitatiekosten. En tegelijk wil je ook toekomstgericht bouwen door vooral groen en duurzaam te zijn en rekening te houden met het gegeven dat alles wat je bouwt z’n sporen nalaat voor komende generaties. Een gebouw of project is pas succesvol wanneer al deze aspecten volledig in balans zijn. Je zou bijna zeggen “een onmogelijke opgave” ! Tenzij je net als ons op alle fronten de juiste expertise bezit.
Wij zijn een echt familiebedrijf met inmiddels drie generaties aan opgebouwde ervaring en deskundigheid. Hierdoor is er een zeer kritische vertegenwoordiging aanwezig van zowel de ontwerpers, uitvoerenden en de toekomstige gebruikers. Zo worden plannen vanuit alle invalshoeken geoptimaliseerd. De diverse leden van de familie, ieder met hun eigen deskundigheid, zijn nauw betrokken bij alle facetten van de ontwikkelingsfase tot en met de bouw en denken in alle fases vooral mee met de eindgebruiker. Een deel van onze familie werkt in de hotellerie en weet alles van de ingrediënten die nodig zijn om als individu zich thuis te voelen en anderzijds als professional om prettig en efficiënt te kunnen werken. We zijn dan ook in staat om een bouwwerk al in het initiële ontwerp aan te passen op het gebruiksconcept.

“Uw succesvolle onderneming of uw woonbeleving staat voor ons voorop.”

Zo staat Noorlander Projectontwikkeling er ook om bekend dat we, anders dan een traditionele ontwikkelaar, niet zonder meer bouwen wat er getekend is. We hebben immers veel inzicht in de vereisten voor een goedlopend bedrijf en de benodigdheden om ergens prettig te vertoeven. Daarnaast zijn we doorlopend bezig met het opdoen van ideeën en ervaringen en zetten die kennis graag in ten bate van onze projecten.

Denkt u na over uitbreiding van de exploitatiemogelijkheden van uw pand of het ontwikkelen van nieuwe gebruiksconcepten voor uw bedrijf? Of heeft u ergens een geweldige locatie op het oog? U vraagt zich vervolgens af wat de technische mogelijkheden zijn, hoe het er dan uit zou komen te zien en of de exploitatie ook financieel haalbaar is.

Wanneer u in zee gaat met de familie Noorlander merkt u dat alle leden goed op elkaar zijn ingespeeld en zo in staat zijn om technische kennis, expertise en betrokkenheid voor u weten te combineren. Deze unieke eigenschappen zijn een verademing bij het ontwikkelen van vastgoed voor zakelijke klanten en partners evenals voor particulieren.